skip to Main Content
Menu

Docenten Opleiding Gezondheidscoach: Marina Numan, Sanne Verstegen, Yessica Sillekens en Peter Wolters

Marina Numan
Marina_DSC0374 (2)

Marina Numan is expert op het gebied van plantaardige voeding en schreef o.a. Het Wereld Dieet, Chineeslekker met de beroemde schrijfster Lulu Wang, diverse columns en helpt je intensief om je eigen voedingspatroon te onderzoeken en verbeteren. Werkte 6 jaar in München en deed zij de opleiding Peacefood bij dr. Rüdiger Dahlke in Oostenrijk. Kortom je ontvangt enorm veel kennis in één dag. Hierdoor krijg je inzicht in je gehele gezondheid en wat je er praktisch aan kunt doen om lang en gelukkig te leven.

Sanne Verstegen
image

Nederlands kampioen op de 800 meter. Verbrak na 17 jaar het Nederlands record op de 1000 meter. Stond op naam van Olympisch kampioen Ellen van Langen. Zij leert je de juiste combinatie van voeding, beweging, rust, mind-set en actie!

Yessica Sillekens
Yessica

Yessica Sillekens is Holistisch Coach en Healer voor Integratie van fysiek-energetische, emotionele, mentale en spirituele “dis-ease” en blokkades. Yessica kan als een psychologische chirurg fileren, net zolang totdat zij de kern voelt en heelt. Je zult diepe inzichten krijgen en je herboren voelen.  Zij werkt intensief met mensen met o.a. chronische spanning en stress, (dreigende) burn-out, angstsymptomen, hooggevoeligheid,  intense emoties en spirituele- en zingevingsvraagstukken.  Ook is zij gespecialiseerd in voedings- en eetstoornissen.  Volgde de opleidingen en werkte samen met Brandon Bays en Kevin Billet; The Journey Practitioner & Conscious Coaching executive program,  Byron Katie; The Work,  J. Schmidt en Andrea Wandel; Deep Change Somatic Experiencing Traumahealing volgens Peter Levine, Hielke Bonnema: Familie-opstellingen en systemisch werk, Isaac  Shapiro & Meike Schutt: Trauma Healing in non-dual consciousness. 

Peter Wolters
Sanneverstegen

Coach, afgestudeerd bewegingswetenschapper met specialisatie inspanningsfysiologie. Traint o.a. zijn vrouw Sanne met resultaten die steeds weer een stapje verder gaan. Zij werken sinds geruime tijd succesvol met Het Wereld Dieet. Peter en Sanne vertellen je alles over wat er in je lichaam gebeurt als je beweegt, hoe kan bewegen je helpen bij het verbeteren van je bloedwaarden, overgewicht en vermoeidheid.

Back To Top
×Close search
Zoeken