skip to Main Content
Menu
Vegan Spaghetti Van Courgette Met Romige Pestosaus Van Spinazie, Cashewnoten En Zongedroogde Tomaatjes

Vegan spaghetti van courgette met romige pestosaus van spinazie, cashewnoten en zongedroogde tomaatjes

Geheim van de Chef

Ingrediënten

  • 2 courgettes

Voor de pesto

  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 100 gram rauwe spinazie
  • Handje cashewnoten
  • 1 dl olijfolie extra virgine
  • 8 zongedroogde tomaatjes op olie
  • Snufje zout
  • Snufje peper

Garnering

  • 2 eetlepels walnoten in stukjes
  • 2 zongedroogde tomaatjes in stukjes
  • Basilicumblaadjes
  • Citroen

Zoals ik in mijn blog over voedselallergie vertelde, heb ik veel interessante ideeën en recepten opgedaan toen ik de opleiding volgde, bij de beroemde arts Rüdiger Dahlke. Hij heeft mij enthousiast gemaakt voor het veganistisch eten.

Dit veganistisch recept met vegan spagetti van courgette is een aanrader voor iedereen die van makkelijk, lekker en gezond eten houdt en valt ook onder de makkelijke maaltijd.

  1. Draai de courgettes door de spiralizer of snijd er in de lengte dunne reepjes van.
  2. Meng voor de pesto de overige ingrediënten in de mixer niet te fijn en maak op smaak af met peper en zout.
  3. Meng de pesto met de courgette.
  4. Garneer met de walnoten, basilicum en zongedroogde tomaatjes.
  5. Druppel er eventueel wat olijfolie over met citroensap.

 

Back To Top
×Close search
Zoeken