skip to Main Content
Menu

Unieke Lezing woensdagavond 5 april a.s.

Water-expert Abco Enters uit Schotland komt

5 april a.s. naar Egmond aan Zee!

 

De puurheid van een unieke bron; water… een superdetox voor je lichaam!

 

Ir. Abco Enters, 48 jaar, studeerde Technische Natuurkunde aan de TU Delft en houdt zich bezig met inspectietechnologie ter voorkoming van potentiële olie en gaslekkages naar het (zee)milieu. Hij emigreerde in 2008 naar Aberdeen, Schotland. En ontdekte daar het zeer bijzondere “Deeside Water” van de Pannanich Wells. Hij is zich in 2011 door zelfstudie en gesprekken met diverse natuurgeneeskundig therapeuten en medisch specialisten verder gaan verdiepen in de bijzondere eigenschappen van dit “Living Water”. Abco is een bekende water-expert en veelgevraagd spreker.

EEN ZEER INTERESSANTE LEZING OVER HET WATER. De bron, “Pannanich Wells” ligt in het beschermde natuur-gebied. In het centrum van de grootste concentratie “Stone Circles” van de UK. Buiten het grensgebied van het oude Romeinse Rijk.

Deeside Natuurlijk Mineraal Water komt van een natuurlijke bron in de Schotse Hooglanden in één van de mooiste delen van Schotland. De bron ligt afgelegen, in het midden van de Grampian Hills en in het beschermde gebied van Cairngorm National Park, een gebied van buitengewone schoonheid. Er wonen geen mensen, er is geen vervuiling, landbouw of veeteelt in de heuvels, maar alleen heide en ongerepte natuur; het pure water stroomt nog steeds als van oudsher.

 

Historie Deeside Water: ideaal om puur te drinken, voor koffie en thee.

Vlakbij de bron in Tullich is een aardhuis uit 100 BC (Keltische/druïde tijdperk) gevonden. Daarna is ten tijde van zeer vroeg Christendom een kerk gebouwd. In 1245 is in oude teksten vermeld dat Tempeliers (ook bekend om hun oude medische en kruiden kennis van Arabieren en Druïdes) speciaal dit water dronken en meenamen op hun doorreis door Schotland. Vanaf 1760 zijn er vele publicaties over het “Genezend bronwater.” De “Kuurstad”, Ballater is ontstaan om vele gezondheidszoekers uit de hele UK te kunnen herbergen.

1856-1900 Queen Victoria bezocht met vele nobele gasten regelmatig de bron vanuit het nabij gelegen Balmoral kasteel. Nog steeds drinkt de Engelse Koninklijke familie dit bijzondere water. Worden ze daarom zo gezond oud?

 

Aanmelden via info@werelddieet.nl of bij Post aan Zee.

Wanneer?
Op woensdagavond 5 april 2017

Locatie: Ontmoetingscentrum PostaanZee

Voorstraat 82a

1931 AN  Egmond aan Zee

tel. 072 582 23 10

Tijdstip: 19.00 – 21.00 uur
Vergoeding: slechts 5 euro, inclusief een heerlijke biologische soepmaaltijd.

VOOR ALLE INFO KIJK OP WWW.WERELDDIEET.NL

Back To Top
×Close search
Zoeken