skip to Main Content
Menu

Over de Therapeuten

De Wereld Dieet Therapeuten kunnen iedereen die het Wereld Dieet als dagelijkse methode wil gebruiken begeleiden. Ze beschikken over enorme kennis en ervaring, die zij inzetten om uw gezondheid en welzijn optimaal te verbeteren. De persoonlijke en indien nodig regelmatige begeleiding is de succesfactor voor uw nieuwe lifestyle en gezondheid. U krijgt praktische handvatten aangereikt om thuis verder met de Wereld Dieet methode aan de slag te gaan. Het boek Het Wereld Dieet is verkrijgbaar bij de Wereld Dieet Specialisten en op deze site. Mocht u nog vragen hebben, dan staan we graag tot uw beschikking.

Naam: Dr. Isabelle van der Veen
Bedrijf: Heal Yourself
Adres: Alkmaar
Web: www.healyourself.nl

ilona-150x150

Naam: Ilona Borst
Bedrijf: De HARTcircel
Adres: Bergen (NH)
Web: www.dehartcirkel.nl

helena_van_dijk
Naam: Helena van Dijk
Bedrijf: Helena van Dijk
Adres: Bergen (NH)
Web: www.helenavandijk.nl
Tel: 072-5895563

In mijn praktijk behandel ik zowel lichamelijke als geestelijke problematiek. In beide gevallen kan de aandoening eenvoudig of ernstig van aard zijn. Daarbij maakt het niet uit of u wel of niet reeds onder behandeling staat van een huisarts of specialist. Als het nodig is kan er overlegd worden met de betreffende arts. In geval van allergie voor reguliere medicijnen of in situaties waarbij reguliere medicatie niet gewenst is, zoals bij zwangerschap, is homepathie een uitkomst.

Homeopathie is een efficente holistische geneeswijze waarbij de individuele gezondheid en ontplooiing van de patient, zowel op lichamelijk als geestelijk niveau voorop staat. De behandeling beoogt een maximale gezondheid en een maximale vrijheid van zijn, die de patient helpen om vanuit zijn eigen Wil in vrijheid en waarheid te leven.

Naam: Lia Ouëndag
Bedrijf: Lia Ouëndag
Adres: Deventer en Vorden
Web: http://liaouendag.nl/
Tel: 06-36466358

Ik onderscheid me als astroloog door de horoscoop van de ziel te combineren met astronomische en actueel kosmische gebeurtenissen. De invloed van planeten is namelijk ook in beweging, net als ons leven op Aarde. Daarnaast integreer ik de opleiding natuurvoeding en buitenlandse werk- en woon wervaringen in mijn duidingen. De Indianen, Maori’s en Boedhisten hebben mij in de basis veel bijgebracht. Graag doe ik mijn bijdrage om meer kansen op een natuurlijk en gezond leven op Aarde mogelijk te maken. Het Wereld Dieet maakt voor mij de cirkel in mijn praktijk compleet…Voel je welkom onder de sterren!

Naam: Vera van der Laan
Bedrijf: Simontontherapie
Adres: Naarderstraat 13, 1251 AW Laren (NH)
Web: www.veralight.nl
Tel: 06-57046046

Als Simonton Counselor begeleid ik mensen met kanker, individueel en in groepen en ben ik verbonden aan Stichting Simonton Counseling (SSC) en het Simonton Cancer Center (SCC). Ik ben gecertificeerd door het Nederlands Instituur voor Stervensbegeleiding NIS en voor Slingertouwtraining voor kinderen van Terminale Ouders. Mijn specialisatie ligt op het terrein van werken na kanker als reïntegratie-coach. Sinds 2001 begeleid ik als psychosociaal therapeut vele cliënten in hoe om te gaan met ziekte, verlies van werk en relatie, ondersteuning bij verlies van een dierbare door rouwverwerking, maar ook met burnout, depressie, angsten en fobieen. Lid van NVPA en RBCZ.

1451899797

 

Practical Health
Sunja van Dijk-Ketelaar – Orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut

Locatie Apeldoorn:
Jaromirgaarde 115
7329 cl Apeldoorn
T: 055-5333034
W: www.vitamineadvies.nl

Locatie Vaassen:
Dorpstraat 22
8171 BK Vaassen

Praktijk Petra Tjeertes, praktijk voor Acupunctuur, Guasha & Cupping, Kruidenremedies en Oosterse Geneeswijzen

Slochterwaard 6, 1824 KP Alkmaar
Weteringschans 74, 1017 XR Amsterdam
Back To Top
×Close search
Zoeken