skip to Main Content
Menu

Over de Therapeuten

De Wereld Dieet Therapeuten kunnen iedereen die het Wereld Dieet als dagelijkse methode wil gebruiken begeleiden. Ze beschikken over enorme kennis en ervaring, die zij inzetten om uw gezondheid en welzijn optimaal te verbeteren. De persoonlijke en indien nodig regelmatige begeleiding is de succesfactor voor uw nieuwe lifestyle en gezondheid. U krijgt praktische handvatten aangereikt om thuis verder met de Wereld Dieet methode aan de slag te gaan. Het boek Het Wereld Dieet is verkrijgbaar bij de Wereld Dieet Specialisten en op deze site. Mocht u nog vragen hebben, dan staan we graag tot uw beschikking.

Naam: Dr. Isabelle van der Veen
Bedrijf: Heal Yourself
Adres: Alkmaar
Web: www.healyourself.nl

ilona-150x150

Naam: Ilona Borst
Bedrijf: De HARTcircel
Adres: Bergen (NH)
Web: www.dehartcirkel.nl

helena_van_dijk
Naam: Helena van Dijk
Bedrijf: Helena van Dijk
Adres: Bergen (NH)
Web: www.helenavandijk.nl
Tel: 072-5895563
In mijn praktijk behandel ik zowel lichamelijke als geestelijke problematiek. In beide gevallen kan de aandoening eenvoudig of ernstig van aard zijn. Daarbij maakt het niet uit of u wel of niet reeds onder behandeling staat van een huisarts of specialist. Als het nodig is kan er overlegd worden met de betreffende arts. In geval van allergie voor reguliere medicijnen of in situaties waarbij reguliere medicatie niet gewenst is, zoals bij zwangerschap, is homepathie een uitkomst.

Homeopathie is een efficente holistische geneeswijze waarbij de individuele gezondheid en ontplooiing van de patient, zowel op lichamelijk als geestelijk niveau voorop staat. De behandeling beoogt een maximale gezondheid en een maximale vrijheid van zijn, die de patient helpen om vanuit zijn eigen Wil in vrijheid en waarheid te leven.

1451899797

Practical Health
Sunja van Dijk-Ketelaar – Orthomoleculair natuurgeneeskundig therapeut

Locatie Apeldoorn:
Jaromirgaarde 115
7329 cl Apeldoorn
T: 055-5333034
W: www.vitamineadvies.nl

Locatie Vaassen:
Dorpstraat 22
8171 BK Vaassen

Mocht je een uitgebreid bloedonderzoek wensen om te ontdekken of je wellicht een voedselintollerantie hebt? Kijk dan op www.marinanuman.nl

of bel voor vrijblijvend advies : 06 – 53 66 67 33.

Back To Top
×Close search
Zoeken