skip to Main Content
Menu

Het Wereld Dieet opleiding tot gezondheidscoach

Word je eigen gezondheidscoach! Of help anderen hun optimale gezondheid terug te vinden.

Bij Het Wereld Dieet wordt deze passie gevoed en we helpen je om dit in de praktijk om te brengen. Na deze opleiding weet je heel veel over voeding, beweging en heb je de juiste mind-set. Ook leer je zelf de heerlijkste en gezondste ontbijtjes, soepjes, snacks, lunches en diners klaarmaken. Zodat dit echt past bij JOUW nieuwe, gezonde lifestyle! Bovendien krijg je les van de beste inspirators/docenten op hun vakgebied. Laat je inspireren, krijg nieuwe ideeën, ga ervoor!

De wereld is geen vaststaand gegeven, maar is juist constant in beweging. Daardoor ligt de toekomst over onze levensstijl ook niet vast. Die kan door ons zelf worden vormgegeven.  In deze opleiding vinden we een antwoord op de vraag hoe we de blokkades uit de weg kunnen ruimen, zodat we de aanwezige kennis kunnen aanboren. Hiermee kunnen we samen een toekomst creëren zoals we die allemaal graag willen zien. Samen volbrengen we iets waarvan je nooit gedacht had dat het je zou lukken. Aan het eind van de opleiding is je idee omtrent je eigen mogelijkheden voorgoed veranderd! Ook kun je je eigen praktijk starten, waarbij wij je actief ondersteunen, ook vanuit ons interessante netwerk. Zo kun je je eigen gezonde boterham zelf verdienen! 

Iedereen heeft fenomenale capaciteiten in zich – als je ze alleen maar zou kunnen herkennen en ze de ruimte zou geven. Alles begint bij jou en mij.

De Wereld Dieet filosofie bestaat uit drie pijlers:

Voeding, Beweging en Mind-set

Op deze dag krijg je meer dan 30 jaar kennis over voedingsleer, zin en onzin over voeding, wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring in één dag! Hierna kun je je gezondheid door de juiste voeding verbeteren door inzicht en geleidelijke toepassing in je dagelijkse leven.

Docent: Marina Numan is expert op het gebied van plantaardige voeding en schreef o.a. Het Wereld Dieet, Chineeslekker met de beroemde schrijfster Lulu Wang, diverse columns  en helpt je intensief om je eigen voedingspatroon te onderzoeken en verbeteren. Werkte 6 jaar in München en deed zij de opleiding Peacefood bij dr. Rüdiger Dahlke in Oostenrijk.  Kortom je ontvangt enorm veel kennis in één dag. Hierdoor krijg je inzicht in je gehele gezondheid en wat je er praktisch aan kunt doen om lang en gelukkig te leven.

Bewegen is cruciaal voor een gezond leven. Blijkt in de praktijk toch vaak lastig om regelmatig bewegen te integreren. Waarom lukt het vaak niet wat kun je doen om fitter te worden? Kortom leer alles over bewegen in één dag met topatleten. Zo kun je in je eigen tempo je conditie opbouwen. Natuurlijk gaan we op deze dag bewegen in de prachtige omgeving van Egmond aan Zee.

Docenten:

Sanne Verstegen:  Nederlands kampioen op de 800 meter. Verbrak na 17 jaar het Nederlands record op de 1000 meter. Stond op naam van Olympisch kampioen Ellen van Langen. Zij leert je de juiste combinatie van voeding, beweging, rust, mind-set en actie!

Peter Wolters:  Coach, afgestudeerd bewegingswetenschapper met specialisatie inspanningsfysiologie. Traint o.a. zijn vrouw Sanne met resultaten die steeds weer een stapje verder gaan. Zij werken sinds geruime tijd succesvol met Het Wereld Dieet. Peter en Sanne vertellen je alles over wat er in je lichaam gebeurt als je beweegt, hoe kan bewegen je helpen bij het verbeteren van je bloedwaarden, overgewicht en vermoeidheid.

Je kunt nog zo gezond eten en je helemaal suf sporten, zonder de juiste Mind-Set én Mindfulness  gaat het niet lukken. Op deze dag krijg je een schat aan inzichten, hulpmiddelen en inspiratie voor een heel leven. Zo krijg je inzichten in je eigen handelen en kun je de rode draad in je leven analyseren, onderzoeken, aanpassen en verbeteren. Mind-Set en Mindfulness, de basis voor je optimale ZIJN en WORDEN!

Deze dag omvat onder andere geleide en inter-actieve meditaties, vraag en antwoordsessies en verdiepende contemplaties. We zullen beperkende geloofsovertuigingen en onheilzame gewoontepatronen onderzoeken en achter ons laten zodat er ruimte ontstaat voor bekrachtigende inzichten en heilzame nieuwe keuzes kunnen beklijven. Je leert effectieve manieren voor een krachtige mind-set. Technieken om beperkende overtuigingen te veranderen en We zijn heel dankbaar en trots dat we met Yessica Sillekens mogen samenwerken.

 

Docent: Yessica Sillekens

Yessica Sillekens is Holistisch Coach en Healer voor Integratie van fysiek-energetische, emotionele, mentale en spirituele “dis-ease” en blokkades. Yessica kan als een psychologische chirurg fileren, net zolang totdat zij de kern voelt en heelt. Je zult diepe inzichten krijgen en je herboren voelen.  Zij werkt intensief met mensen met o.a. chronische spanning en stress, (dreigende) burn-out, angstsymptomen, hooggevoeligheid,  intense emoties en spirituele- en zingevingsvraagstukken.  Ook is zij gespecialiseerd in voedings- en eetstoornissen.  Volgde de opleidingen en werkte samen met Brandon Bays en Kevin Billet; The Journey Practitioner & Conscious Coaching executive program,  Byron Katie; The Work,  J. Schmidt en Andrea Wandel; Deep Change Somatic Experiencing Traumahealing volgens Peter Levine, Hielke Bonnema: Familie-opstellingen en systemisch werk, Isaac  Shapiro & Meike Schutt: Trauma Healing in non-dual consciousness.  www.wealthyemptiness.com

De heerlijkste gerechten leer je op deze dag koken, bakken, fermenteren, drogen in een hydrator.  Samen maken we een heel menu, met gerechten voor ontbijt, lunch en diner. Natuurlijk mixen we smoothies, drankjes met plantaardige melk. En maken we vegan kaas. Kortom SAMEN leren en genieten zodat je iedere dag je eigen zalige, voedende en gezondmakende maaltijden kan maken.

Cursusgeld: € 695,– (excl. 21% btw) inclusief 3 dagen Voeding, Beweging, Mind-set , syllabus, Odin goodybag met biologische producten,  heerlijke verzorgde lunch op iedere cursusdag, biologische koffie, thee en vitale drankjes plus GRATIS extra opleidingsdagen omdat wij de beste Gezondheidscoaches willen opleiden en ondersteunen:

– 1 dagdeel:  unieke Odin inspiratietour, voor een hartelijk ontvangst en rondleiding in de Odin winkel in Alkmaar
– 1 x Full of Life cadeaubon voor 6x begeleid sporten
– 1 dag Plantaardig Volwaardig Vegan kookcursus CADEAU!!

Bovendien begeleiden wij jullie verder dmv extra Master Classes met inspirerende topondernemers in Nederland om een succesvolle praktijk te ontwikkelen en verder uit te bouwen..  Door het netwerk van Het Wereld Dieet kom je samen verder (Normale prijs van deze opleiding is € 995,–)

Bovendien ontvang je Het Wereld Dieet certificaat na het behalen van de toets.

Cursusdata Gezondheidscoach Het Wereld Dieet:

Voeding                                zaterdag 16 maart 2019, locatie PAZ

Mind-Set                              zaterdag 23 maart 2019, locatie volgt

Beweging                             zaterdag 30 maart 2019, locatie PAZ      (Gemakkelijke, waterdichte (sport)kleding en sportschoenen zijn gewenst)

Wereld Dieet Kookles       zaterdag 13 april 2019, locatie PAZ

Tijden bovenstaande opleidingsdagen Gezondheidscoach: 10.00 uur – 16.30 uur, 09.45 uur ontvangst met koffie, thee etc.

Uniek bij de opleiding Gezondheidscoach: De Wereld Dieet Master Classes!

Laat je inspireren door deze personen die voor velen een voorbeeld zijn en jou persoonlijk kunnen helpen om je doelen, wensen en dromen te bereiken.

  1. Inspiratietour Biologische supermarkt Odin
   Locatie: Odin De Mare, Europaplein 97, 1825 TL Alkmaar
  2. Inspiration Entrepreneur Masterclass met topondernemer Hans Blokzijl van Bomencentrum Nederland in Baarn
   Locatie:  Zandheuvelweg 7, 3744 MN in Baarn
  3. Inspiration Praxis Masterclass met Marina Numan van Het Wereld Dieet
   Toets Gezondheidscoach
   Locatie: Postaanzee
  4. Inspiration Media Masterclass met Gideon Teubl, hoofdredacteur/oprichter van Smaakvol Noordholland
   Locatie: Postaanzee
  5. Inspiration Masterclass met Cor Mooij, winnaar van o.a. de World Press Photo, deze bekende sportfotograaf laat jullie met andere ogen kijken!
  6. Inspiration Yoga Masterclass met Lucia Truong-Brugman; leer de beste ademhalingstechnieken vanuit je Ki-punt.
  7. Inspiration Gezondheidscoach Class met Suzanne Pluim: een kijkje in de colon-hydratherapie en orthomoleculaire behandeling
  8. Inspiration Entrepreneur Masterclass met Jan Ranzijn, oprichter van Ranzijn Tuin en Dier

Volgende Opleiding Gezondheidscoach zal in het najaar 2019 plaatsvinden.

Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij het graag!

Met een hartelijke groet,

Team Het Wereld Dieet

Tel. 072 – 511 43 42 / mob. 06 – 53 66 67 33.

Aanmeldingen graag naar: info@werelddieet.nl

www.werelddieet.nl

Schrijf u in voor deze opleiding

Reacties

Mijn verslag over de opleiding gezondheidscoach.
Ik ben in februari gestart met de opleiding en dat beviel al eigenlijk vanaf moment één goed
Een leuke accommodatie op verschillende locaties en de sfeer onderling met medecursisten voelde ook al gelijk als een warm bad.
Wegens ziekte ben ik pas de tweede studiedag ingestapt en had me daar goed op voorbereid. Samen met het studieboek wat ik had gekregen bij aanvang, wat gebaseerd is op het boek “het werelddieet” van Marina Numan én het boek “peace food”van Rudiger Dahlke kon ik netjes aansluiten want er komt aardig wat leerstof op je af op zo’n studiedag.
Ik doe een opleiding sociaal pedagogiek en wil gaan werken met mensen met een psychische stoornis. Denk daarbij aan verslaafden, burn-out, depressie, A.D.H.D etc, en een gezond eet en leefpatroon zijn daarbij van essentieel belang.
Tijdens de opleiding gezondheidscoach  komen er ook voor mij persoonlijk hele interessante onderwerpen aan het licht zoals beweging/voeding en mind-set waar ik hiervoor nog immer te maken had gehad. Het heeft werkelijk mijn leven veranderd en zal er in mijn toekomst zeker gebruik van gaan maken.
Ook de diverse masterclasses waren echt een openbaring omdat je dan even kunt kijken in de keuken van…
Een heel bijzondere opleiding met bijzondere mensen. Die hebben mijn horizon verbreed en heb echt zin om met deze kennis aan de  slag te gaan!
Hartelijk dank voor alles en hopelijk tot ziens.

Lieve groet,

Dirk Brand.

Door de jaren heen heb ik alleen maar goede ervaringen met jou als mens gehad Marina.
Je staat waarvoor je je uitgeeft en dat is met de opleiding ook weer gebleken. Een en al inspiratie! Dank je wel dat je in mijn leven bent gekomen.
Voor meer informatie kijkt u op www.werelddieet.nl/opleidingen.
U kunt mij ook bellen: 06-10862060 of mailen astridbruitzman@hotmail.nl

Met een hartelijke groet,

Astrid Bruitzman

Back To Top
×Close search
Zoeken