skip to Main Content
Menu

 

Vegan & Raw Inspiration Workshop

Donderdag 05 september 2019

19.00 – 21.45 uur

Locatie: Oudorp

€ 60,– incl. 21% BTW

Ontdek hoe je met vegan en raw food weer fit in je lijf wordt en helder in je hoofd. Ervaar dat deze gezonde gerechten overheerlijk smaken, er stijlvol uitzien én ook nog eens snel & eenvoudig te bereiden zijn. Vegan en raw food is voeding die dichtbij de natuur staat, vol licht en levenskracht. Bovendien bevat het nog alle vitaminen, mineralen, enzymen etc. Schrijf je nu in voor deze Vegan & Raw Food Inspiration workshop met de bekende Plant Based expert en auteur Marina Numan:

De ingrediënten van de avond zijn:

  • Visie op gezondheid & raw food
  • Wat levert vegan en raw food jou op?
  • Eenvoudige bereidingstechnieken
  • Praktisch toepasbare tips & ideeën voor ontbijt, lunch, diner en snacks
  • Zelf aan de slag en smullen!

—–> meld je nu aan op info@werelddieet.nl

Vegan “Zoete uurtjes”  Workshop

Heb je genoeg van de moorkoppen, tompoezen en taarten vol met suiker, kunstmatige kleur-, geur- en -smaakstoffen? In deze leerzame workshop ga je zelf aan de slag om heerlijke plant-based lekkernijen te maken. Proef de verrassende smaken en plantaardige slagroom zonder cholesterol. Na afloop kun je apetrots zijn op je creaties.

Donderdag 05 september 2019

19.00 – 21.45 uur

Locatie: Oudorp

€ 60,– incl. 21% BTW

Aanbieding: ontvang € 10,– korting bij boeking van twee workshops. Bovendien ontvang je na het volgen van deze twee workshops een prachtig certificaat!

>> Specialisten in vegetarische en vegan opleidingen << 

 

Gastronomie Consulting

 

The Westin Grand München

 

 

Het aantal mensen die minder of helemaal geen vlees en vis eten nemen maandelijks toe. In grote snelheid. Deze ontwikkeling is een belangrijke kans voor de gastronomie!

De culinaire mogelijkheden beperken zich niet meer tot de geitenkaas-salade en de pomodorisoep. Ook de gasten aan het ontbijtbuffet kunnen op een aantal nieuwe specialiteiten rekenen. Trek een nieuwe stroom gasten aan en verwen uw huidige clièntele met nieuwe vegetarische en vegan heerlijkheden! Het kenmerkt uw gastheerschap bijzonder om op de hoogte te zijn van allergiën zoals gluten- en histaminegevoeligheid. Uw gast zal het waarderen indien een passend, heerlijk gerecht geserveerd wordt. Niet op de laatste plaats betekent deze aanpassing ook een financieel voordeel op het inkoopbudget. Bovendien geeft dit tal van pluspunten om vegetarische en vegangerechten zonder vlees of zuivel aan uw gasten te presenteren!

Kom met uw team naar de keuken in Bergen of Marina Numan komt in uw keuken en samen werken we aan nieuwe vegetarische en vegan gerechten. Theorie en praktijk gaan hand in hand. We koken 4-6 gerechten die bij uw restaurantconcept passen. Uw gasten zullen lovend zijn over de nieuwe kaart!

 

De Gastronomie Consulting houdt in:

* 6 uur vegetarische/vegan seminar incl. kookcursus in Oudorp of op uw locatie
* Daarvan 2/3 praktijk en 1/3 theorie
* Wij koken en genieten van 4-6 lekkere gerechten
* De beste biologische en plantaardige ingrediënten
* Deeside water en theespecialiteiten
* Receptenmap
* Incl. alle ingrediënten, gerechten en materiaal
* 1 kookboek Het Wereld Dieet
* Kleine groep deelnemers.

Neem contact met ons op. Graag maken wij voor u een individueel opleidingsplan voor uw restaurant, hotel of catering.

Het Wereld Dieet team staat voor al uw vragen tot uw beschikking.

Telefoon 06-53 66 67 33 of mail naar  info@werelddieet.nl

 

De Succesvolle Lezing + Kookworkshop van  Het Wereld Dieet:

” Een levensverlengende reis door Japan”

Wat zijn de geheimen achter de jeugdigheid, energieke lifestyle en slanke mensen in Japan?

Wij zijn er van overtuigd dat de hoge levensverwachting en het lage getal van welvaartsziekten, absoluut te maken hebben met de lichte, gezonde gerechten.

In deze unieke lezing + workshop neemt Japan expert Sandra Blok je mee naar dit fantastische land, waar zij 3 jaar woonde met haar gezin. Marina Numan van het succesvolle boek Het Wereld Dieet én schreef enkele recepten voor het boek Chinees Lekker van Lulu Wang. Ze laat je proeven van de traditionele Japanse gerechten van het eiland Okinawa. Hier wonen de meeste honderdjarigen ter wereld. Ze zijn ook nog eens superfit en deze levensstijl zorgt ervoor dat je jezelf fit, gezond en gelukkig voelt.

Sandra Blok verwonderde zich vooral over de constante tegenstelling van traditioneel versus modern. Bijzondere en eigenaardige gewoontes komen tijdens de lezing vol aan bod.

Leer alles over de typisch Japanse ingrediënten, tradities en bovendien gaan we samen een gerechtje maken. Uiteraard eten we samen met Japanse eetstokjes en een glaasje saké!

Dus “Ikigai” – sta ’s morgens op met een doel voor ogen – en meld je aan voor deze unieke, heerlijke en interessante Japanse workshop: info@werelddieet.nl of sandra.blok@zonvaart.nl. Maximaal 15 deelnemers. Meld je nu aan, want de aanmeldingen komen al binnen…Vol = Vol.

Bel voor meer informatie: 06-53 66 67 33 / www.werelddieet.nl

Datum: 2019 datum volgt

Locatie: Kookstudio Oudorp

Kosten: slechts € 29,95 incl. workshop, gerechten, Japanse thee en saké, recepten, goodybag, etc.

 

Een leerzame doe, verwonder, ruik en leer workshop!

Back To Top
×Close search
Zoeken